Huh, maaliskuulta näytti olevan edellinen päivitys! Sen jälkeen onkin tapahtunut yhtä sun toista.

Toukokuun alussa muutettiin pienelle "ranchille" heppojen kanssa, eli ensimmäistä kertaa mulla on nyt hevoset ns. omassa tallissa. Hassua, kun tallimatkaa ei ole ja ikkunasta voi katsella karvakorvien touhuja :)

Kesä tuli ja meni, heppaset oli lepolomalla käytännössä koko kesän. Laidunsivat vaan, kun minä olin töissä koko kesän ilman lomia. Ei paljon jaksanut enää liikutella, kun tässä kotonakin oli hommaa melkoisesti. Maalla asumiseen totuttelua.

Tässä tontilla oli ennestään tarhat olemassa, mutta jouduin purkamaan kaikki ja tekemään kokonaan uudet ja isommat, kuin entiset tarhat oli. Nyt poneilla on kivasti metsätarha, sekä jokivarressa alue josta pääsee kulkemaan talli-/navettarakennuksen taakse myöskin. Tilaa on laskujeni mukaan hehtaarin verran.

Halilla on ollut kesästä asti hoitaja/ratsastaja, että minäkin pääsisin Sissin kanssa joskus vaikka maastoon asti. Halilla vaan ei ole satulaa vielä, joten aika vähiin on ratsastukset edelleen jääneet, mutta muutaman kerran mentiin laitumella/tarhassa tuossa aiemmin syksyllä ja nyt ollaan maastoiltu lähimetsissä pari kertaa. Sissillä on virtaa aivan kamalasti, pitäisi päästä ratsastamaan melkein päivittäin, mutta vielä se ei ole onnistunut.

Kyllähän tässä kenttää kaipaa, kun ainoa ratsastusmahdollisuus on maastoilu, ja molemmat pelkää autoja (Sissi ihan hysteerisesti). Mutta jos sen pyöröaitauksen tuohon saisi vielä tälle syksyä rakennettua, niin siitä olis kyllä paljon apua. Mutta tuo navetan takana oleva tarhan osa on niin kivinen, etten tiedä saako siihen yhtään tolppaa lyötyä.

Joskos jaksaisin taas joskus kirjoitella vähän enemmän...