Kävin Sissin luona toissapäivänä. Se vaikutti ihan normaalilta joten otettiin Sissi ja shettis kentälle vähän irrottelemaan ja muka irtohyppäämään pientä ristikkoa, mutta enimmäkseen ne vaan juoksi kenttää ympäri. Ehkä kymmenisen minuuttia tytöt juoksenteli ja ottivat 3 hyppyä ristikon yli. Taluttelin Sissiä sen jälkeen kentällä, kun se puuskutti ihan hervottomasti. Totesin siinä, ettei se meinaa palautua ollenkaan. Sain talutella melko pitkään ennenku hengitys alko yhtään tasaantua. Sissi ei hionnut yhtään mutta puuskutus oli jotain järkyttävää.

Vein Sissin talliin, jossa se hetken päästä alkoi yskiä monta kertaa niin että heilui koko hevonen. Anna tuli kattoon sitä, mutta ei sille mitään voinu tehä kun ei selvästikään ollu mistään ruokatorven tukoksesta tms. kyse. Mittasin lämmön joka oli 38,8 eli aika reilusti, vaikkakin oli liikuntaa alla. Lämmön nousu tuommosiin lukemiin varmaan johtui siitä, ettei Sissi hionnut yhtään, ei siis edes korvien takaa. Hengitys palasi normaaliksi ja Sissi vaikutti muuten ihan normaalilta. Se sai hengähtää karsinassa sen aikaa kun siivoilin karsinat ja tein muut tallihommat. Lämpö oli tuolloin 38,6. Sissi meni loimi päällä ulos, kun oli kuitenkin hyvä ilma ja kaverit oli vielä pihalla. Sisään tullessa lämpö oli ollut sama.

Eilen ja tänään aamulla lämpö oli ollu normaali 37,5 mutta Sissi saa nyt pitää pikku loman, että paranee varmasti jos siellä joku pöpö meinaa jyllätä. Sissi oli tarkoitus myös rokottaa, mutta nyt täytyy sitäkin vähän siirtää. Neiti oli sitten eilen hajottanut taas yhden loimen. Sille laitettiin nyt vähän varalta sadetakki päälle vaikka ei tavallisesti sateettomilla ilmoilla loimitellakaan. Se oli kuulemma ollut illalla atomeina...

Sain muuten hommattua sille sen räkägeelin satulan alle. Kokeilen sen kanssa, jos pysyisi sillä paikallaan niin sitten satulan voisi lähettää kavennettavaksi. Ensi ratsastuskerralla taidetaankin yrittää pienelle metsäkävelylle.. :) Itsekin pitäisi vaan ensin parantua tästä flunssasta lopultakin, tuntuu olevan vaan melko sitkeä tauti eikä tietenkään millään malttaisi olla tallilta pois :)